DONIRAJTE DEL DOHODNINE DRUŠTVU ŽENSKA SVETOVALNICA

Spoštovane/ spoštovani! Bodite dobrodelni in darujete del dohodnine, ki sicer ostane v proračunu, Društvu Ženska svetovalnica. Tako pomagate, da potrebno pomoč prejmejo ženske, ki so žrtve nasilja. Obrazec, za namenitev dohodnine Društvu ženska svetovalnica (prenos) Obrazec za namenitev dela dohodnine izpolnite in pošljite nam ali na pristojni Davčni urad. Del dohodnine za donacije lahko oddate tudi elektronsko Del dohodnine za donacije lahko elektronsko oddate tudi preko portala e davki.   S tem prispevate svoj delež k družbi, ki ne tolerira … Več

VABILO NA IZOBRAŽEVANJE PROSTOVOLJK

Društvo Ženska svetovalnica išče nove prostovoljke za program Psihosocialne pomoči ženskam, žrtvam nasilja za pomoč pri dežurnem telefonu, pomoč pri promociji, pri projektih ozaveščanja ter urejanju spletne strani. Na programu Krizni center za ženske in otroke, žrtve nasilja nudenje pomoči pri sprejemu in namestitvi v hišo ter dežurni telefon. Na programu Motenj hranjenja pa so odprte možosti za neformalno druženje z uporabnicami, sodelovanju pri projektih, promociji ter pripravi in izvedbi pri delavnicah. Izobraževanje bo potekalo v mesecu februarju 2014 in sicer … Več