Čustvena stiska – kako se soočiti z njo in jo predelati?

Na tokratni delavnici boste pridobile orodja, ki vam bodo lahko pomagala spoprijeti se s čustvenimi stiskami vsakdana, brez, da bi jih morale potlačiti ali se pretvarjati, da je vse v redu. Čustva medij s katerimi spoznavamo, kaj je resnično za nas in okoli nas, so stranski produkt dogodkov, ki nam pomagajo bolje razumeti sebe ter druge ter živeti globoko in izpolnjujoče življenje. Dobimo se v četrtek, 30.6.2016 v Murgle centru, Cesta v Mestni log ob 16.00 uri. Prijavite se na … Več

8. marec Mednarodni dan žensk

ŽENSKI LOBI SLOVENIJE SPOROČILO ZA JAVNOST OB 8. MARCU,  MEDNARODNEM DNEVU ŽENSK Letošnji 8. marec obeležujemo v okoliščinah, ki nas opozarjajo, da gre vse bolj za nujno obrambo miru, temeljnih vrednot parlamentarne demokracije in doseženih  pravic ter svoboščin vseh v naši lastni družbi, pa tudi v Evropski uniji. Žal smo se očitno zaman nadejale, da bo ta skupnost držav učinkovit branik pred nedemokratičnimi  zastranitvami mladih demokracij. Evropski svet, v katerem odločajo predsedniki vlad držav članic, tudi naš predsednik vlade, torej … Več

Človekove pravice so pravice žensk